Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Plantenzakken

Planttas Balkon/Muur 100% Recycle

€9,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Planttas Balkon/Muur 100% Recycle is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Planttas Balkon/Muur 100% Recycle kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Planttas Balkon/Muur 100% Recycle kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Planttas Balkon/Muur 100% Recycle voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
100% Gerycled en 100% Dutch Design!

Deze stijlvolle handgemaakte plantenzakken kunnen worden neergezet op uw balkon of bevestigd aan uw tuinomheiningen/muren. Perfect voor de teelt van kruiden en salades.

afmeting: br. 27 cm x h. 20 cm x d. 18 cm. Kleur: zwart
Toon alle Plantenzakken
Specificaties
sku AM-00001
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Moestuin plantenbak Geschenken
Aantal per verpakking 1