Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Plantenpotten

Green Basics Aardappel pot 33 cm - Elho

€16,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Me de aardappelpot uit de elho collectie kun je gemakkelijk op een kleinschalige manier je eigen aardappelen kweken. De pot bestaat uit een binnen- en buitenpot. Plaats de pootaardappelen in de binnenpot en volg je de ontwikkeling van de groei door de binnenpot omhoog te tillen. Zijn je aardappelen groot genoeg, oogst ze dan makkelijk door de binnenpot eruit te halen. Bij een goede verzorging blijf de plant continue nieuwe aardappelen geven, tot aan de eerste vorst in het najaar. De pot zorgt er daarnaast voor dat schimmels en ziektes niet in uw tuinaarde komen en dat u jaar in jaar uit aardappelen kunt kweken. Alle producten uit de green basics collectie zijn gemaakt van gerecycled kunstof. De Uv-filter zorgt er voor dat de kleur van de pot niet gaat vervagen wanneer u hem in de zon zet. De pot is licht in gewicht en wanneer hij per ongeluk omvalt, geen probleem de pot kan tegen een stootje.
  • Groote: 32.3 x 25.7 cm
  • Gewicht: 682 g
  • Kleur: living black
  • Gemaakt met gerecycled plastic
  • Garantie: 2 jaar
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Green Basics Aardappel pot 33 cm - Elho is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Green Basics Aardappel pot 33 cm - Elho kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Green Basics Aardappel pot 33 cm - Elho kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Green Basics Aardappel pot 33 cm - Elho voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Plantenpotten
Specificaties
sku BJ-E062Z033
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin   (Ook)-Voor in huis  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable