Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Plantenmanden

Noppenfolie 1.5m x 2.5m

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Noppenfolie 1.5m x 2.5m is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Noppenfolie 1.5m x 2.5m kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Noppenfolie 1.5m x 2.5m kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Noppenfolie 1.5m x 2.5m voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Ideaal voor het beschermen van uw planten in de winter. Ook uitermate geschikt voor het isoleren van kassen. Afmeting 1.5m x 2.5m.

Ø=1cm

Toon alle Plantenmanden
Specificaties
sku GERARDBREGMAN0020
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken plantenbak Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1