Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Nestkasten

Natuurmonumenten Kikker- en Paddenhuis

€12,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Anura et Bufonidae

Natuurmonumenten Kikker- en Paddenhuis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Natuurmonumenten Kikker- en Paddenhuis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Natuurmonumenten Kikker- en Paddenhuis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Natuurmonumenten Kikker- en Paddenhuis voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Natuurmonumenten Kikker- en Paddenhuis. Dit kikker- en paddenhuis vormt een ideaal onderkomen voor bruine en groene kikkers en padden. Tevens is het geschikt voor salamanders. Fraai vormgegeven, degelijk uitgevoerd in vurenhout en afgewerkt met en blanke lak op waterbasis. Plaats het Kikker- en paddenhuis op een rustige, schaduwrijke of koele plek in uw tuin. Helemaal optimaal is een plaats in de buurt van een vijver of sloot. Doe er wat bladafval in om het nog aantrekkelijker te maken. Met een natuurlijke uitstraling en vervaardigd van hout.

Productinformatie:
  • Afmetingen 19,9 cm x 24 cm x 9 cm
  • Gewicht: 0,755 kilo

CJ Wildbird Foods is opgericht in 1987 en is sindsdien snel gegroeid. Het overgrote deel van de producten wordt in eigen fabrieken of productiefaciliteiten in Engeland, Nederland, Litouwen of China geproduceerd. De producten zijn innovatief en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. CJ Wildbird Foods werkt nauw samen met de Vogelbescherming in Nederland. Veel artikelen dragen dan ook het logo van de Vogelbescherming. Deze producten zijn allemaal vooraf getest op veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid.
Toon alle Nestkasten
Specificaties
sku BJ-WL910180290
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken dieren Geschenken
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Anura et Bufonidae