Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Nestkasten

Buzzy Birds Nestkast krijt Roze Ral 4010 en het stokje Ral 9016

€14,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Buzzy Birds Nestkast krijt Roze Ral 4010 en het stokje Ral 9016 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Buzzy Birds Nestkast krijt Roze Ral 4010 en het stokje Ral 9016 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Buzzy Birds Nestkast krijt Roze Ral 4010 en het stokje Ral 9016 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Buzzy Birds Nestkast krijt Roze Ral 4010 en het stokje Ral 9016 voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Nestkasten
Specificaties
sku TP-889272
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken dieren Geschenken
Aantal per verpakking 1