Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Huis- tuin- & keukengerei

Borstel voor tuingereedschap

€8,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Tuingereedschap borstel met harde natuurvezel (union) en scherpe kap voor het afschrapen van hardnekkig vuil. Tevens heeft deze borstel een leren touwtje om op te hangen.

Productinformatie:

* Materiaal: Beukenhout
* Lengte: 29 cm
* Breedte: 4.5 cm

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Borstel voor tuingereedschap is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Borstel voor tuingereedschap kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Borstel voor tuingereedschap kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Borstel voor tuingereedschap voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Huis- tuin- & keukengerei
Specificaties
sku LX-30237
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken
Aantal per verpakking 1