Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Huis- tuin- & keukengerei

Blaaspijp

€32,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Met dit eenvoudige hulpmiddel blaast u een zielig vuurtje weer nieuw leven in. Veilig en zonder dat u rook verspreidt. Voor de haard, barbecue of vuurkorf.

Productinformatie:
* Materiaal: Beukenhout met aluminium
* Lengte: 60 cm

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Blaaspijp is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Blaaspijp kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Blaaspijp kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Blaaspijp voor slechts € 32,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Huis- tuin- & keukengerei
Specificaties
sku LX-32020
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1