Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Boomschors

Boomschors

€19,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Boomschors 1 zak á 70 liter. Boomschors als bodembedekker voor de tuin is een duurzame oplossing om onkruid tegen te gaan. En het is niet alleen duurzaam  een laagje schors gaat gemiddeld vijf tot acht jaar mee  het is daarom een ontzettend mooie oplossing om de tuin te verfraaien. 1 zak is genoeg voor 1 á 1,5 m2.

Er zijn ontzettend veel voordelen voor het gebruik van deze unieke bodembedekkende oplossing:
  • Het heeft veel sierwaarde
  • Natuurproduct en dus een milieubewuste keuze
  • Biologisch afbreekbaar
  • Voeding voor micro-organismen in de tuinbodem
  • Gaat onkruid tegen  niet meer uren wieden!
Let op: wij leveren alleen zakken vanaf 70 liter en niet los. Het voordeel hiervan is dat dit handzamer is. Wat overblijft is goed te bewaren voor het volgende seizoen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Boomschors is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Boomschors kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Boomschors kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Boomschors voor slechts € 19,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Boomschors
Specificaties
sku BJ-023
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding Bodembedekkers  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable