Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Slakkenbestrijding

Natria Slakkenkorrels 1 kg - Solabiol SBM

€15,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pesticide
Natria Slakkenkorrels 1 kg - Solabiol SBM. Natria slakkenkorrels is een middel op basis van de werkzame stof ferri fosfaat (ijzer(III) fosfaat). De korrels zijn attractief voor naaktslakken. Onmiddellijk na opname van de korrels stoppen de slakken met vreten. De optredende vraatstop gaat niet gepaard met een sterke slijmvorming. De slakken trekken zich terug in hun schuilplaats en gaan na korte tijd dood. In gewassen waarbij de slakken zich continu op het gewas bevinden kunnen slakkenkorrels onvoldoende werken en is een vroegtijdige behandeling nodig. De ondergronds, verborgen levende slakken (zoals de kielslak) worden niet bestreden. Schade aan een aardappelgewas tengevolge van deze kielslak wordt niet voorkomen.Natria slakkenkorrels op natuurlijke basis kan, mits toegepast volgens de gebruiksaanwijzing, gebruikt worden in een omgeving waar kinderen en huisdieren aanwezig zijn. De speciale formule van Natria slakkenkorrels is bestand tegen een regenbui.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Natria Slakkenkorrels 1 kg - Solabiol SBM is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Natria Slakkenkorrels 1 kg - Solabiol SBM kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Natria Slakkenkorrels 1 kg - Solabiol SBM kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Natria Slakkenkorrels 1 kg - Solabiol SBM voor slechts € 15,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Slakkenbestrijding
Specificaties
sku BJ-84893897
Levertijd 4D
Produkt Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pesticide