Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mos & Algen bestrijding

Ijzersulfaat 5 kg Luxan

€24,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Luxan IJzersulfaat kan in water worden opgelost en is prima inzetbaar voor het herstel van gazons na de winterperiode. Het kan in gazons met mos alsook in gazons zonder mos gebruikt worden, is snelwerkend en geeft een mooie diepgroene kleur aan het gras.
  • Werkzame stof: IJzer(ll)sulfaat
  • Gehalte: 95%
  • Strooipoeder geschikt om te gieten of sproeien
  • Wateroplosbaar
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Ijzersulfaat 5 kg Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ijzersulfaat 5 kg Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ijzersulfaat 5 kg Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ijzersulfaat 5 kg Luxan voor slechts € 24,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Mos & Algen bestrijding
Specificaties
sku BJ-135417
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable