Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mierenbestrijding

Lijmband 2,5 m.- Ecostyle

€10,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable

Lijmband  Ecostyle. Beschermt tegen kruipende insecten

Het aanbrengen van de ECOstyle lijmband rondom de stam beschermt de boom tegen de wintervlinder en ander kruipend ongedierte. Het is een natuurlijke barrière waar het ongedierte niet overheen komt. Ook voor mieren, die graag luizenkolonies verzorgen en in stand houden, is de lijmband een onoverkomelijk obstakel.

Kleine en grote wintervlinder

De rupsen van de wintervlinder vreten aan het blad, de bloem en de vrucht. Ze verpoppen zich in de zomer. Nadat de eerste nachtvorst is ingevallen komt de wintervlinder uit de pop. Via de stam kruipt het ongevleugelde vrouwtje naar de kruin van de boom en legt daar haar eitjes.

Paardenkastanjemineermot

De larven van deze mot vreten zich een weg door het blad. Hierdoor verkleurt en verdort het blad. De mot verpopt zich, valt samen met het blad op de grond en overwintert daar. In het voorjaar komt de mot uit de pop en kruipt of vliegt met verschillenden tussenstops via de stam naar de kruin van de boom. De eitjes worden afgezet op de bovenzijde van het blad. De paardenkastanjemineermot kent meerdere generaties per jaar.

Mieren en bladluizen

Bladluizen veroorzaken groeivertraging, verdroogde en vervormde bladeren. Bladluizen scheiden bladsuikers uit die door mieren worden weggenomen en via de stam van de plant naar hun nest getransporteerd. Mieren houden bladluiskolonies in stand en beschermen ze tegen hun vijanden. Door mieren tegen te houden kunnen lieveheersbeestjes en andere nuttige insecten gemakkelijker bladluizen bestrijden
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lijmband 2,5 m.- Ecostyle is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lijmband 2,5 m.- Ecostyle kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lijmband 2,5 m.- Ecostyle kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lijmband 2,5 m.- Ecostyle voor slechts € 10,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Mierenbestrijding
Specificaties
sku BJ-1100198
Levertijd 4D
Produkt Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable