Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Insectenbestrijding
-33%

Vliegenvangers - plakstrips Eco - Luxan

Nu met 33% korting

€2,99 €1,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 4
Latijnse naam inapplicable
Luxan Vliegenvangers Eco zijn gebaseerd op een oude, beproefde methode om vliegen met een plakstrook te vangen. Deze stroken zijn toepasbaar in caravans, keukens, woonkamers, zolders, schuren enzovoort. Voor gebruik tegen de huisvlieg. Inhoud: 4 plakstrips met natuurlijke lokstoffen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Vliegenvangers - plakstrips Eco - Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vliegenvangers - plakstrips Eco - Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vliegenvangers - plakstrips Eco - Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vliegenvangers - plakstrips Eco - Luxan voor slechts € 1,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Insectenbestrijding
Specificaties
sku BJ-125492
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding (Ook)-Voor in huis  
Aantal per verpakking 4
Latijnse naam inapplicable