Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Insectenbestrijding

Natria Pyrethrum insecticide 30 ml vloeibaar - SBM

€15,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Insecticide
Last van de buxusmot in uw buxushaag? Dit middel is zeer geschikt om de rups van de buxusmot te lijf te gaan!

Ter bestrijding van een groot aantal insecten, maar veilig voor bijen. Het product bevat plantaardige pyrethrinen. Deze werkzame stof wordt bereid uit een in Afrika geteelde margriet (Pyrethrum). Het product werkt kort: nadat de spuitvloeistof is opgedroogd worden er geen insecten meer bestreden. De veiligheidstermijn tussen toepassing en oogst is daarom twee dagen. Het is belangrijk het gewas goed van alle kanten te bevochtigen, in het bijzonder de onderkant van de bladeren. Op dagen met hoge temperaturen, bij voorkeur in de avond spuiten. Zo nodig toepassing na één week herhalen. Zwarte bonenluis op tuinbonen kan tijdens de bloei met Pyrethrum worden bestreden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Natria Pyrethrum insecticide 30 ml vloeibaar - SBM is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Natria Pyrethrum insecticide 30 ml vloeibaar - SBM kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Natria Pyrethrum insecticide 30 ml vloeibaar - SBM kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Natria Pyrethrum insecticide 30 ml vloeibaar - SBM voor slechts € 15,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Insectenbestrijding
Specificaties
sku BJ-84506613
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Insecticide