Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Insectenbestrijding

Desect spray Insecticide 1 l - Protect Garden SBM

€14,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Door de speciale samenstelling heeft Decis Spray 1 l een goede werking tegen een groot aantal belagers van groente- en sierplanten, zoals luizen, rupsen, kevers én beschermd ook tegen de buxusmot. Behandel de plant bij het verschijnen van de eerste insecten of van zodra de eerste symptomen zichtbaar zijn. Het product in een dun laagje aanbrengen op de plant. Gelieve bij het sprayen een afstand van ca. 30 cm aan te houden, zodat de groene delen van de plant goed bevochtigd worden. Let wel: niet spuiten tot afdruipen. Gebruik 50-100 ml spuitvloeistof per m2.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Desect spray Insecticide 1 l - Protect Garden SBM is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Desect spray Insecticide 1 l - Protect Garden SBM kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Desect spray Insecticide 1 l - Protect Garden SBM kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Desect spray Insecticide 1 l - Protect Garden SBM voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Insectenbestrijding
Specificaties
sku BJ-84456926
Levertijd 4D
Produkt Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable