Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Voetveger met laarzenknecht

€194,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Voetveger met laarzenknecht is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Voetveger met laarzenknecht kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Voetveger met laarzenknecht kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Voetveger met laarzenknecht voor slechts € 194,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Klassieke veger voor vieze schoenen en laarzen. Stevige korte vezels die zowel de onderkant als de zijkanten schoon borstelt.
Met ernaast een eikenhouten laarzenknecht en stok met knop om uw evenwicht te bewaren.

Productinformatie:
* Eikenhout
* Korte vezels

Maten:
* Lengte 54 cm
* Breedte 35 cm
* Hoogte 90 cm
Toon alle Accessoires
Specificaties
sku LX-42007
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Geschenken (Ook)-Voor in huis
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable