Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Regenmeter Nature

€5,99 (Incl BTW €1,04)
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Regenmeter Nature is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Regenmeter Nature kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Regenmeter Nature kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Regenmeter Nature voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Regenmeter Nature. De regenmeter of pluviometer is handig om de hoeveelheid regen te meten. De hoeveelheden worden uitgedrukt in millimeters. De klassieke Regenmeter Nature wordt inclusief stokhouder verkocht, maar exclusief stok. De meter kan eenvoudig op een bamboe- of tonkinstok geplaatst worden.
Toon alle Accessoires
Specificaties
sku BJ-6080068
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable