Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Oppottafel Opvouwbaar Verzinkt Staal - Nature

€52,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable

Oppottafel Opvouwbaar Verzinkt Staal - Nature is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Oppottafel Opvouwbaar Verzinkt Staal - Nature kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Oppottafel Opvouwbaar Verzinkt Staal - Nature kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Oppottafel Opvouwbaar Verzinkt Staal - Nature voor slechts € 52,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Oppottafel opvouwbaar verzinkt staal - Nature met twee etages en 6 bakkken, H77xL77xB40 cm.

Deze oppottafel van Nature is ideaal voor het planten of herplanten van planten of zaailingen. De tafel kan worden ingeklapt wanneer hij niet wordt gebruikt. De oppottafel bestaat uit een gegalvaniseerd stalen frame en 6 bakken.
Toon alle Accessoires
Specificaties
sku BJ-6020501
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable