Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Kixx Handschoen Zwart - maat 10 (heren)

€5,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable

Kixx Handschoen Zwart - maat 10 (heren) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kixx Handschoen Zwart - maat 10 (heren) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kixx Handschoen Zwart - maat 10 (heren) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kixx Handschoen Zwart - maat 10 (heren) voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De KIXX Tuinhandschoen Bouncing Black is een prachtige tuinhandschoen uit de Collectie "Color Line" en is leverbaar in 2 maten: maat 10 en maat 8. De kleur van deze handschoenen is zwart.
Toon alle Accessoires
Specificaties
sku TP-900121
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable