Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Grasrand 15cm x 9meter Kunststof - Nature

€9,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Grasrand 15cm x 9meter Kunststof - Nature. Nature Grasrand - Gazonranden zijn gemaakt van polyethyleen. Ideaal voor het begrenzen van planten en bloemperken. De grasranden zijn duurzaam en heel eenvoudig aan te brengen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Grasrand 15cm x 9meter Kunststof - Nature is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Grasrand 15cm x 9meter Kunststof - Nature kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Grasrand 15cm x 9meter Kunststof - Nature kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Grasrand 15cm x 9meter Kunststof - Nature voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Accessoires
Specificaties
sku BJ-6040601
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable