Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Borderafscheiding voor Gazon(Kantopsluiting) 5M

€18,49
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Houdt borderranden strak en grind en gras gescheiden. Minder strak dan de stalen kanten, maar veel goedkoper. Zeer eenvoudig te plaatsen borderafscheiding.
Installatie:
Maak met een spade een smalle geul van ongeveer 3 cm breed en 8 cm diep. Hier wordt de borderafscheiding in geplaatst zodanig dat deze nog zo een 2 cm boven de grond uitsteekt. Met het stevig aanduwen van de grond tegen de beide zijdes van de kantopsluiting is de kantopsluiting geplaatst.
Productinformatie borderafscheiding:
Lengte: 5 meter
" Hoogte: 10 cm
" Dikte: ca. 3 mm
* Materiaal: zwart, recycled rubber
"
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Borderafscheiding voor Gazon(Kantopsluiting) 5M is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Borderafscheiding voor Gazon(Kantopsluiting) 5M kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Borderafscheiding voor Gazon(Kantopsluiting) 5M kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Borderafscheiding voor Gazon(Kantopsluiting) 5M voor slechts € 18,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Accessoires
Specificaties
sku LX-43265
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken
Aantal per verpakking 1