Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Winterbloeiende planten

Choisya Ternata Brica

€12,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Choisya Ternata

Choisya Ternata Brica is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Choisya Ternata Brica kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Choisya Ternata Brica kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Choisya Ternata Brica voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Choisya ternata is een prachtige groenblijvende sierheester. Een echte aanwinst in de tuin en bijvoorbeeld mooi om bij een ingang te planten. Brica bloeit in mei-juni met heerlijke geurende bloemen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Winterbloeiende planten
Specificaties
sku WFP-013
Levertijd 6D
Planthoogte
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   november   december  
Kleur Wit  
Bloeimaand april   mei  
Produkt Vaste planten Geurend   Groenblijvend   Winterbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat C5  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Choisya Ternata