Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Winterbloeiende planten

Callicarpa bodinieri Profusion - Schoonvrucht

€13,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Callicarpa bodinieri
Callicarpa bodinieri (Schoonvrucht) is een kleine struik of boompje, afkomstig uit China. Callicarpa is een mooie zomerbloeier en groeit tot max 3 meter hoog. Ideaal voor kleine en grote tuinen. Callicarpa is veel geliefd vanwege de trosjes kleine, decoratieve paarse bessen die de takken versieren vanaf de herfst.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Callicarpa bodinieri Profusion - Schoonvrucht is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Callicarpa bodinieri Profusion - Schoonvrucht kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Callicarpa bodinieri Profusion - Schoonvrucht kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Callicarpa bodinieri Profusion - Schoonvrucht voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Winterbloeiende planten
Specificaties
sku WFP-0201
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   december  
Produkt Vaste planten   Groenblijvend   Zomerbloeiers   Winterbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte
Kleur Paars  
Bloeimaand juni   juli  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat C3  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Callicarpa bodinieri