Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Viburnum - Gelderse roos
-25%

Gelderse Roos Roseum - Viburnum Opulus

Nu met 25% korting

€19,99 €14,99

Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Viburnum Opulus
Gelderse Roos Roseum  (Viburnum Opulus) is een groenblijvende, lentebloeiende sierstruik. Ze zijn een aanwinst in de tuin vanwege hun prachtige - soms geurige - bloemen in roze of wit, decoratieve (oneetbare) vruchten en herfstkleur. Plant Viburnums in vruchtbare, goed gedraineerde tuingrond op een zonnig plekje in de tuin.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 19 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Gelderse Roos Roseum - Viburnum Opulus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gelderse Roos Roseum - Viburnum Opulus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gelderse Roos Roseum - Viburnum Opulus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gelderse Roos Roseum - Viburnum Opulus voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Viburnum - Gelderse roos
Specificaties
sku WFP-0185
Levertijd 6D
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Produkt Vaste planten   Geurend   Groenblijvend   Winterbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand maart   april  
Kleur Wit  
Planttype Andere
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Viburnum Opulus