Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Veronica
-25%

Veronica Longifolia Blauriesin - Ereprijs (Driepack)

€8,99

Normale prijs: €11,99

Je bespaart 25%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Veronica Longifolia

Veronica Longifolia Blauriesin - Ereprijs (Driepack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Veronica Longifolia Blauriesin - Ereprijs (Driepack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Veronica Longifolia Blauriesin - Ereprijs (Driepack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Veronica Longifolia Blauriesin - Ereprijs (Driepack) voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Ereprijs Blauriesin (veronica longifolia) is een klassieke en elegante tuinplant met mooie blauwe bloemaren. Het is een dankbare en makkelijke borderplant en bloeit van mei tot augustus. Deze prachtige plant is eenvoudig te combineren met andere vaste planten en bloembollen in de tuin. Driepack.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Veronica
Specificaties
sku A-2200-11155-3
Levertijd 4D
Kleur Blauw  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Potmaat P9  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Veronica Longifolia