Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten

Penstemon digitalis Husker Red - Slangekop

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Penstemon Digitalis

Penstemon digitalis Husker Red - Slangekop is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Penstemon digitalis Husker Red - Slangekop kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Penstemon digitalis Husker Red - Slangekop kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Penstemon digitalis Husker Red - Slangekop voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Penstemon digitalis Husker Red (Slangenkop of Schildpadbloem) is een vaste plant met een schitterende, lange bloei van juni tot en met augustus. Deze bijzondere plant wordt ongeveer 100 cm lang. Zijn witroze, klokvormige bloemen aan donkerrode bloemenstengels steken mooi af tegen het frisgroene blad van de zomerbloeier. Het liefst staat Penstemon digitalis Husker Red in de zon, waar vlinders en bijen de plant graag bezoeken.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku A-1600-10833
Levertijd 4D
Bloeimaand april   mei   juni  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Kleur Roze   Wit  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat P9  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Penstemon Digitalis