Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten

Olijfwilg Limelight - Elaeagnus Ebbingei

€13,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Eleagnus Ebbingei ( Elaeagnus × submacrophylla)
Elaeagnus ebbingei 'Limelight' of Olijfwilg, is een zeer sterke en sierlijke, groenblijvende struik. De snelgroeiende planten groeien tot ongeveer 3 meter hoog en zijn ook geschikt als haag. Snoeien in april en september. Limelight heeft bontgekleurd blad.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Olijfwilg Limelight - Elaeagnus Ebbingei is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Olijfwilg Limelight - Elaeagnus Ebbingei kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Olijfwilg Limelight - Elaeagnus Ebbingei kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Olijfwilg Limelight - Elaeagnus Ebbingei voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku WFP-018
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte
Produkt Vaste planten   Groenblijvend   Haagplanten   Zomerbloeiers  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Geel  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Bloeimaand september   oktober  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Eleagnus Ebbingei ( Elaeagnus × submacrophylla)