Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten

Verbascum Olympicum (Potplant)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Verbascum olympicum
Oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Griekenland en Turkije is Verbascum Olypicum of Toorts een populaire vaste plant in de border, stads-, heide-, sier- en wilde tuin. Deze decoratieve tuinplant bloeit van de vroege tot late zomer met prachtige gele bloemen. De grijsgroene bladeren vormen een prachtig rozet waaruit de lange stelen met bloemen statig verrijzen. Gedijt goed op een mooi plekje in de zon.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Verbascum Olympicum (Potplant) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Verbascum Olympicum (Potplant) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Verbascum Olympicum (Potplant) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Verbascum Olympicum (Potplant) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku A-2200-11140-B
Levertijd 4D
Bloeimaand juli   augustus  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte
Kleur Geel  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Verbascum olympicum