Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten
-13%

Digitalis mertonensis - Vingerhoedskruid (Driepack)

€6,99

Normale prijs: €7,99

Je bespaart 13%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Digitalis mertonensis

Digitalis mertonensis - Vingerhoedskruid (Driepack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Digitalis mertonensis - Vingerhoedskruid (Driepack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Digitalis mertonensis - Vingerhoedskruid (Driepack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Digitalis mertonensis - Vingerhoedskruid (Driepack) voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Digitalis mertonensis - Vingerhoedskruid (Driepack). Digitalis mertonensis bloeit met lila-roze, geurende bloemen vanaf eind mei tot september. Vingerhoedskruid is een klassieke cottage garden plant en een bijen- en vlinderlokker. Het is een prachtige aanvulling in de bloemborder. De bloemen zijn geurend.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku A-0400-10352-3
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juni   juli  
Planthoogte
Kleur Paars  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Digitalis mertonensis