Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Stokrozen
Uitverkocht

Stokroos Mix - Alcea Rosea (Sixpack)

Nu met 25% korting

€19,99 €14,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Alcea Rosea Flore Pleno
Uitverkocht

Stokrozen zijn trouwe cottage garden planten die ook voor een mooie verticale element zorgen in de tuin. Ideaal geschikt om achterin de bloemborder te planten of schuttingen te verbergen. Alcea Rosea is een bijzondere dubbel bloemige stokroos, met rijk gevulde fluweelzachte bloemen. Deze soort kan wel tot 200 cm hoog worden. Ook zeer geschikt als snijbloem. Sixpack

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Stokroos Mix - Alcea Rosea (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stokroos Mix - Alcea Rosea (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stokroos Mix - Alcea Rosea (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stokroos Mix - Alcea Rosea (Sixpack) voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Stokrozen
Specificaties
sku A-0100-10068-6
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Geel   Gemengd   Rood   Roze   Wit  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Vaste planten-tuinklaar Stokroos
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Alcea Rosea Flore Pleno