Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Stokrozen

Stokroos Roze

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Alcea Rosea

Stokroos Roze is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stokroos Roze kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stokroos Roze kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stokroos Roze voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Stokrozen zijn trouwe cottage garden planten die ook voor een mooie verticale element zorgen in de tuin. Ideaal geschikt om achterin de bloemborder te planten of schuttingen te verbergen. Alcea Rosea Roze is een bijzondere dubbel bloemige stokroos, met rijk gevulde fluweelzachte donkerode bloemen. Deze soort kan wel tot 200 cm hoog worden. Ook zeer geschikt als snijbloem.

Toon alle Stokrozen
Specificaties
sku 6010-J-120385
Levertijd 2D
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand maart   april   mei  
Potmaat Wortelstok  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planthoogte 60 cm en groter  
Planttype Stokroos
Kleur Roze  
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Alcea Rosea