Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Spiraea

Spiraea Japonica Albiflora - Spierstruik

€7,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Spiraea

Spiraea japonica 'Albiflora' (ook bekend als struikspiraea) is een bekende en zeer geliefde heester met elegant blad en sierlijke bloemschermen. Het zijn zeer sterke, onderhoudsvriendelijke planten die mooi combineren met andere heesters, hagen en vaste planten. Ze verlangen normale tuingrond en hoeven alleen gesnoeid te worden als u dat nodig vind. Een uitstekende bijen- en vlinderplant.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Spiraea Japonica Albiflora - Spierstruik is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Spiraea Japonica Albiflora - Spierstruik kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Spiraea Japonica Albiflora - Spierstruik kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Spiraea Japonica Albiflora - Spierstruik voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Spiraea
Specificaties
sku WFP-0072
Levertijd 6D
Bloeimaand juli   augustus  
Planttype Andere
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Zomerbloeiers  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Wit  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Spiraea