Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Siergras

Pennisetum Alopecuroides Hameln - Lampenpoetsersgras

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pennisetum al. Hameln

Pennisetum Alopecuroides Hameln - Lampenpoetsersgras is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pennisetum Alopecuroides Hameln - Lampenpoetsersgras kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pennisetum Alopecuroides Hameln - Lampenpoetsersgras kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pennisetum Alopecuroides Hameln - Lampenpoetsersgras voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Pennisetum Alopecuroides Hameln - Lampenpoetsersgras. Siergrassen zorgen voor een mooie element in de tuin, geplant tussen vaste planten en heesters. En siergrassen ze zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. Lampepoetser grass Pennisetum alopecuroides 'Hameln' is één decoratieve plant met mooie sierlijke graspluimen. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
 
Toon alle Siergras
Specificaties
sku A-1600-10830
Levertijd 4D
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Wit  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Groenblijvend   Bodembedekkers   Haagplanten Zomerbloeiers
Potmaat P9  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pennisetum al. Hameln