Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rubus

Rubus Phoenicolasius - Japanse Wijnbes

€19,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rubus Phoenicolasius
Rubus phoenicolasius is een bladverliezende Japanse wijnbes verwant aan de framboos. Levert heerlijke vruchten aan het eind van de zomer. Bloeit in juli. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Rubus Phoenicolasius - Japanse Wijnbes is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rubus Phoenicolasius - Japanse Wijnbes kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rubus Phoenicolasius - Japanse Wijnbes kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rubus Phoenicolasius - Japanse Wijnbes voor slechts € 19,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Rubus
Specificaties
sku WFP-0161
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Rood   Wit  
Produkt Moestuin   Vaste planten   Haagplanten   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Vaste planten-tuinklaar Groenten Andere
Bloeimaand juni   juli  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat C2  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rubus Phoenicolasius