Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rozen

Rosa Iceberg Rozen Floribunda

€7,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rosa
Iceberg is een rijkelijk, witbloeiende trosroos. Een echte tuinklassieker en een zeer sterk ras (ziekteresitent). Deze schoonheid verlangt een zonnig plekje in de tuin, met humusrijke, waterdoorlatende standplaats in de tuin.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Rosa Iceberg Rozen Floribunda is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rosa Iceberg Rozen Floribunda kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rosa Iceberg Rozen Floribunda kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rosa Iceberg Rozen Floribunda voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Rozen
Specificaties
sku 900-672001
Levertijd 4D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Bodembedekkers   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Andere Vaste planten-tuinklaar
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rosa