Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rozen

Roos Waltz Time

€7,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rosa
Rose Waltz Time Geurend is een bijzondere, geurende hybride theeroos, met prachtige blauw/paarse bloemen. Deze grootbloemige roos is een absolute aanwinst voor uw tuin. Een schitterend geurende roos.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Roos Waltz Time is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Roos Waltz Time kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Roos Waltz Time kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Roos Waltz Time voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Rozen
Specificaties
sku 900-670106
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Planttype Andere
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Kleur Blauw   Paars  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat Wortelstok  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rosa