Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rabarberplant

Rabarber Victoria

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1

Rabarber Victoria is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rabarber Victoria kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rabarber Victoria kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rabarber Victoria voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Rheum rhabarbarum (Rabarber) komt van oorsprong uit Noordwest China en Noordoost Tibet, de stelen kunnen gegeten worden.Plant ze ongeveer 30 cm diep en de grond. In het begin vochtig houden. Oogsttijd voorjaar/ zomer.De hoogte wordt ongeveer 50 cm. De plant is uit cultuurmateriaal vermeerderd.
Toon alle Rabarberplant
Specificaties
sku 6825-J-129560
Levertijd 2D
Planttype Groente Groenten
Produkt Moestuin Vaste planten Zomerbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand februari   maart   april   mei  
Potmaat Wortelstok  
Kleur Rood  
Bloeimaand juni   juli  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1