Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rabarberplant

Rabarber Victoria Zaden - Hortitops

€2,29
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 60
Latijnse naam Rheum undulatum

Rabarber Victoria Zaden - Hortitops is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rabarber Victoria Zaden - Hortitops kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rabarber Victoria Zaden - Hortitops kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rabarber Victoria Zaden - Hortitops voor slechts € 2,29 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
April-mei buiten op zaaibed. De jonge plantjes verspenen op 25 cm en in de herfst uitplanten. Rabarber kan jarenlang blijven staan: zoek dus een goed plekje uit in de tuin. Oogst vanaf het 2e/3e jaar.
Toon alle Rabarberplant
Specificaties
sku XX-0-12545
Levertijd 1D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september  
Plantmaand april   mei  
Planttype Groentenzaden
Produkt Moestuin
Aantal per verpakking 60
Latijnse naam Rheum undulatum