Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rabarberplant
Uitverkocht

Rabarber Red Champagne

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rheum rhabarbarum
Uitverkocht
Red Champagne is een zeer populaire rabarber soort, die zeer makkelijk te kweken is en heerlijk smaakt. Rabarber is een veelzijdige groente met vele culinaire toepassingen. Goed te verwerken in brood, desserts, jam en conserven. Even zoeken op Google voor rabarber recepten zal u zeker inspireren.

Rheum rhabarbarum (Rabarber) komt van oorsprong uit Noordwest China en Noordoost Tibet, de stelen kunnen gegeten worden. Deze Rabarber behoort tot een van de makkelijkste zomer consumptie gewassen. Plant ze ongeveer 30 cm diep en de grond. In het begin vochtig houden. Oogsttijd voorjaar/ zomer.De hoogte wordt ongeveer 50 cm. De plant is uit cultuurmateriaal vermeerderd.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Rabarber Red Champagne is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rabarber Red Champagne kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rabarber Red Champagne kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rabarber Red Champagne voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Rabarberplant
Specificaties
sku 6823-F-0141
Levertijd 2D
Planttype Groente Groenten
Produkt Moestuin   Vaste planten   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei   juni  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Kleur Rood  
Potmaat Wortelstok  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rheum rhabarbarum