Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Potplanten

Viola Odorata Königin Charlotte Maarts Viooltje

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Viola Odorata

Viola Odorata Königin Charlotte Maarts Viooltje is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Viola Odorata Königin Charlotte Maarts Viooltje kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Viola Odorata Königin Charlotte Maarts Viooltje kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Viola Odorata Königin Charlotte Maarts Viooltje voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Viola Odorata Königin Charlotte Maarts Viooltje. Viola odorata Königin Charlotte is een vaste plant met een groeihoogte van ongeveer 10 cm. Bloeit van maart tot en met april. Planten zijn groenblijvend en wist je dat viooltjes ook eetbaar zijn? Prachtig in de bloemborder, hanging baskets en de moestuin.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Potplanten
Specificaties
sku A-2200-11178
Levertijd 4D
Bloeimaand maart   april   mei  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt Vaste planten Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Blauw  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Viola Odorata