Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Phlox planten

Phlox Paniculata White Admiral - Vlambloem

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Phlox Paniculata

Phlox Paniculata White Admiral - Vlambloem is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Phlox Paniculata White Admiral - Vlambloem kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Phlox Paniculata White Admiral - Vlambloem kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Phlox Paniculata White Admiral - Vlambloem voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Phlox Paniculata White Admiral   Vlambloem is een geurige vaste plant die mooi te combineren is met Sedum, Margrieten, Oriëntaalse Lelies, Pioenrozen en Irissen. Phloxen zijn ideale borderplanten die vlinders en bijen trekken. De langbloeiende Phlox levert ook goede snijbloemen.
  • Geurende snijbloemen van juli tot september
  • Winterhard
  • Prefereert goed waterdoorlatende grond en een zonnig plekje
  • Volgroeide hoogte 80 - 120 cm
Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Phlox planten
Specificaties
sku A-1600-10887
Levertijd 4D
Planttype Vaste planten-tuinklaar Phlox
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Snijbloemen   Zomerbloeiers
Potmaat P9  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Phlox Paniculata