Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Persicaria

Persicaria Affinis Darjeeling Red - Duizendknoop

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Persicaria Affinis ( Polygonum affine)

Persicaria Affinis Darjeeling Red - Duizendknoop is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Persicaria Affinis Darjeeling Red - Duizendknoop kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Persicaria Affinis Darjeeling Red - Duizendknoop kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Persicaria Affinis Darjeeling Red - Duizendknoop voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Duizendknoop, Persicaira affinis, is een zeer populaire borderplant. Deze soort, met zijn kruipende groeiwijze, is een uitstekende bodembedekker (uitstekend om onkruid tegen te gaan). De plant heeft een groeihoogte van circa 15 cm  de helder donker- en lichtroze bloemen steken uit boven het blad. Darjeeling Red bloeit van juni tot september en is zeer geschikt voor begroeiing langs paden en extra mooi voorin de bloemborder. Deze soort is ook geschikt in een schaduwrijke tuin. Het is een prachtige bordervuller die mooi combineert met andere planten.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Persicaria
Specificaties
sku A-1600-10839
Levertijd 4D
Kleur Rood   Roze  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Bodembedekkers   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Potmaat P9  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Persicaria Affinis ( Polygonum affine)