Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Passiebloem planten

Passiflora Caerulea - Passiebloem

€18,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Passiflora Caerulea

Passiflora Caerulea - Passiebloem is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Passiflora Caerulea - Passiebloem kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Passiflora Caerulea - Passiebloem kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Passiflora Caerulea - Passiebloem voor slechts € 18,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Passiflora Caerulea - Passiebloem is een geliefde wintergroene klimplant met prachtige paarswitte passiebloemen en schitterend blad. Deze exotische plant kan na half mei op een zonnige en beschutte plaats buiten worden uitgeplant. Passiflora Caerulea - Passiebloem bloeit van juni tot en met oktober. De planten 's winters beschermen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Passiebloem planten
Specificaties
sku WFP-0142
Levertijd 6D
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Klimplant Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Planthoogte 60 cm en groter  
Potmaat P11  
Kleur Blauw   Paars   Wit  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Passiflora Caerulea