Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Kleur
Kleur
  • Kleur
Bloeimaand
Bloeimaand
  • Bloeimaand
Standplaats
Standplaats
  • Standplaats
  • Toon meer
Plantmaand
Plantmaand
  • Plantmaand
  • Toon meer
Potmaat
Potmaat
  • Potmaat
Prijs
Prijs
  • Prijs
  • tot

Orchidee

Eenvoudig Orchidee kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Orchidee bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 1 van 1 Producten
Tonen 1 van 1 Producten

Paddenlelie (Tuinorchidee/Armeluisorchidee Tricyrtis hirta)

Aantal per verpakking 1
€3,99
Latijnse naam Tricyrtis hirta

Orchidee kopen online

Orchidee kopen online voor elke tuin en ieder balkon. Tuinorchidee, ook bekend als paddenlelie of armeluisorchidee, is een prachtige, exotische plant met bloemen die lijken op de bloemen van orchideeën. Deze kleurige bloemen in het wit, geel, roze, purper en blauw zijn bezaaid met kleurige spikkels en hebben opvallende meeldraden. Geplant in de (half)schaduw in een groepje trekt deze oriëntaals schoonheid ieders aandacht. Ook in combinatie met varens of Hosta's is deze tuinplant een opvallende verschijning. Tip: plant deze tuinplant vlak naast het terras, tuinpad of stoep zodat je volop van deze ongewone schoonheid en heerlijke geuren kunt genieten wanneer je er langs loopt. Koop orchidee online in onze webshop voor een exotisch tintje aan je tuin en balkon.

Orchidee verzorgen

Orchidee verzorgen voor prachtige bloemen in de tuin of op het balkon. Orchideeën zijn er in veel verschillende soorten en elk soort heeft zo een eigen specifieke verzorging. Het kweken van deze planten in de tuin is niet moeilijk. De meeste soorten die in de tuin bloeien en groeien, hebben een hekel aan mest, maar staan wel graag in een wat vochtige ondergrond. Ook houdt deze oriëntaalse schoonheid niet van vorst en verdraagt ze de stralen van de felle zomerzon niet goed. Verzorg je deze bijzondere, vaste tuinplant goed, dan stralen de prachtige bloemen je in de late zomer tot de vroege herfst volop toe. Overigens zijn de exotische, stervormige bloemen van deze tuinplant heel goed te gebruiken als snijbloem om je tuinboeket mee op te fleuren.