Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Miscanthus

Miscanthus Sinensis Kleine Silberspinne - Prachtriet

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Miscanthus Sinensis
Miscanthus Sinensis Kleine Silberspinne  Prachtriet. Siergrassen zorgen voor een mooie element in de tuin, geplant tussen vaste planten en heesters. En ze zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. Miscanthus sinensis is één zeer decoratieve plant met een prachtige groeivorm en mooie sierlijke graspluimen in het najaar. Mooi als solitair. Groeit bij voorkeur in vochtige, humusrijke grond. Tip: plant in een pot, die u in de grond kunt ingraven, om de wortelgroei in toom te houden.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Miscanthus Sinensis Kleine Silberspinne - Prachtriet is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Miscanthus Sinensis Kleine Silberspinne - Prachtriet kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Miscanthus Sinensis Kleine Silberspinne - Prachtriet kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Miscanthus Sinensis Kleine Silberspinne - Prachtriet voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Miscanthus
Specificaties
sku A-1300-10740
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Potmaat P9  
Produkt Vaste planten   Snijbloemen   Haagplanten  
Bloeimaand september   oktober  
Kleur Gemengd   Wit  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Andere Vaste planten-tuinklaar
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Miscanthus Sinensis