Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Maagdenpalm
-25%

Paarse Maagdenpalm Atropurpurea - Vinca minor (Sixpack)

€17,99

Normale prijs: €23,99

Je bespaart 25%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Vinca Minor

Paarse Maagdenpalm Atropurpurea - Vinca minor (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Paarse Maagdenpalm Atropurpurea - Vinca minor (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Paarse Maagdenpalm Atropurpurea - Vinca minor (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Paarse Maagdenpalm Atropurpurea - Vinca minor (Sixpack) voor slechts € 17,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Paarse Maagdenpalm 'Atropurpurea' (Vinca minor) is een prachtige, groenblijvende bodembedekker. Maagdenpalm bloeit in april en mei met opvallende donkerpaarsgekleurde bloemen. Vinca minor is een zeer aantrekkelijke, schaduwminnende tuinplant. Sixpack.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Maagdenpalm
Specificaties
sku A-2200-11175-6
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand mei   juni   juli  
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Bodembedekkers   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Paars   Roze  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Vinca Minor