Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Lavendel planten

Lavendel Munstead - Lavandula Angustifolia

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lavandula Angustifolia

Lavendel Munstead - Lavandula Angustifolia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lavendel Munstead - Lavandula Angustifolia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lavendel Munstead - Lavandula Angustifolia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lavendel Munstead - Lavandula Angustifolia voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een echte klassieker. Lavendel is een genot voor de zintuigen. Vooral op warme zonnige dagen vult lavendel de tuin met een betoverende aromatische geur. Het is daarom een ideale tuinplant om langs wandelpaden en/of zithoekjes te planten. Ook na het drogen behoudt lavendel haar geur. Lavendel kan goed tegen droogte en gedijt uitstekend in droge zonnige tuinen. Plant uw lavendel planten in goed waterdoorlatend, vruchtbare tuingrond. Lavendel hoeft na de bloei alleen licht teruggesnoeid te worden.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Lavendel planten
Specificaties
sku A-1200-10601
Levertijd 4D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Blauw   Paars   Roze  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Groenblijvend   Haagplanten Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   oktober   november   december  
Planttype Kruiden Vaste planten-tuinklaar Groenten
Potmaat P9  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lavandula Angustifolia