Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klimrozen

Klimroos New Dawn - Rosa

€17,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rosa
New Dawn is een zeer geliefde, geurende klimroos met volle, zachtrose bloemen. Bloeit van juni tot september. Snoei in maart. Het is een echte tuinaanwinst. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Klimroos New Dawn - Rosa is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Klimroos New Dawn - Rosa kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Klimroos New Dawn - Rosa kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Klimroos New Dawn - Rosa voor slechts € 17,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Klimrozen
Specificaties
sku WFP-0193
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Potmaat C2  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Klimplant   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Kleur Roze  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rosa