Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Iris Germanica
-25%

Iris Sibirica Snow Queen - Siberische Lis (Driepack)

Nu met 25% korting

€11,99 €8,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Iris Sibirica
Siberische lis soorten zijn bijzonder mooie sterke en onderhoudsvriendelijke vaste planten die zowel in de tuin en in containers geplant kunnen worden. Snow Queen bloeit in de periode mei / juli met witte bloemen.

Driepack. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Iris Sibirica Snow Queen - Siberische Lis (Driepack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Iris Sibirica Snow Queen - Siberische Lis (Driepack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Iris Sibirica Snow Queen - Siberische Lis (Driepack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Iris Sibirica Snow Queen - Siberische Lis (Driepack) voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Iris Germanica
Specificaties
sku A-0900-10589-3
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Iris Vaste planten-tuinklaar
Kleur Wit  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte
Bloeimaand mei   juni  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Iris Sibirica