Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hosta planten
Uitverkocht

Hosta Patriot

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hosta
Uitverkocht
Hosta Patriot. Hosta's zijn schaduwminnende planten, die ook prima op een zonnig plekje kunnen groeien, mits ze geplant worden in vochtige, humusrijke grond. Ook uitstekend geschikt als potplant of als randbeplanting langs de vijver.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Hosta Patriot is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hosta Patriot kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hosta Patriot kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hosta Patriot voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Hosta planten
Specificaties
sku 4200-J-124950
Levertijd 2D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus  
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Hosta
Potmaat Wortelstok  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hosta