Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hortensia

Hydrangea Paniculata Little Lime® - Pluim Hortensia

€16,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hydrangea paniculata

Hydrangea Paniculata Little Lime® - Pluim Hortensia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hydrangea Paniculata Little Lime® - Pluim Hortensia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hydrangea Paniculata Little Lime® - Pluim Hortensia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hydrangea Paniculata Little Lime® - Pluim Hortensia voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Hydrangea Paniculata Little Lime® - Pluim Hortensia (Hortensia Little Limelight). Hortensia s zijn onmisbare tuinplanten en zijn bijna het jaar rond zeer decoratief. Hortensia s gedijen uitstekend op schaduwrijke plekken, geven prachtige bloemen en vullen de tuin mooi op. Hortensia s kan je daarom scharen onder het kopje perfecte tuinplant . En het zijn niet alleen geschikte tuinplanten. Hortensia s zijn ook uitstekende kamerplanten en ideaal om cadeau te geven. En wanneer ze binnen hun elegantie beginnen te verliezen, kunt u ze in de tuin planten. Zo kunt u nog jarenlang van uw Hortensia genieten.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Hortensia
Specificaties
sku WFP-0208
Levertijd 4D
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Planttype Andere Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Wit  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hydrangea paniculata